Gootsteen Ontstoppen
Veenendaal

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Veenendaal

Gootsteen Ontstoppen Veenendaal? Loopt de gootsteen niet meer goed door? Of zit de gootsteen verstopt? Dat kan behoorlijk vervelend zijn als u daardoor niet meer gebruik kunt maken van de gootsteen voor bijvoorbeeld handen wassen of de dagelijkse afwas.

Een gootsteenverstopping is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Vaak gaan zij zelf al aan de slag. Echter is dit geen gemakkelijk klus. In veel gevallen wordt de verstopping hierdoor alleen maar hardnekkiger.

Er zijn veel verschillende manieren waarop een gootsteen verstopt kan raken. We zien regelmatig dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Geen zorgen! Ontstoppingsdienst Veenendaal helpt u graag met Gootsteen Ontstoppen Veenendaal! Maak gerust een afspraak via 0318 201 318.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Veenendaal Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Veenendaal

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0318 201 318

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Veenendaal. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Veenendaal.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Veenendaal en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Veenendaal

Het maakt niet uit hoe erg de verstopping is, de vakmannen van Ontstoppingsdienst Veenendaal zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen.
Regio Veenendaal is ons werkgebied. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit of u in Veenendaal zelf of buiten Veenendaal woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen omdat de gootsteen verstopt is? Ontstoppingsbedrijf Veenendaal staat voor u klaar. Wij komen zo spoedig mogelijk langs om uw verstopping op te lossen. Maak gerust een afspraak via 0318 201 318.

Veenendaal Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Veenendaal

Jaren Ervaring

Loodgieters Veenendaal
Gootsteen Ontstopping Veenendaal

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Als de gootsteen verstopt is, dan is dit meestal niet plotseling gebeurd. Vaak gaat de gootsteen in verloop van tijd minder goed functioneren. Dit komt omdat zo’n verstopping begint met een kleine ophoping van bijvoorbeeld vet, olie, etensresten, zeepresten, etc..
Deze ophoping wordt hard als de gootsteen even niet gebruikt wordt. Hierdoor blijft nog meer vet, olie, etensresten, zeepresten, etc. achter de ophoping steken. Na verloop van tijd wordt de ophoping steeds groter en langer totdat het water er niet (goed) langs kan stromen.

Het is een langdradig proces wat maanden kan duren. Vaak heeft u dit op het begin ook nog niet door. Dat maakt een gootsteenverstopping extra vervelend omdat de verstopping in de loop der tijd zo hardnekkig is geworden dat het lastig kan zijn om zelf te verhelpen.

Loopt de gootsteen niet goed door? Of is uw gootsteen verstopt? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Veenendaal op 0318 201 318 om een afspraak te maken.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Gootsteenverstopping kunnen erg hardnekkig zijn. Hierdoor is het vaak lastig om zo’n verstopping zelf te verhelpen. Toch zijn er mensen die het graag eerst zelf willen proberen.

Als u het gaat proberen, dan is het ten eerste belangrijk om te bepalen waar de verstopping zich bevindt. De verstopping kan in de sifon zitten maar ook dieper in de leiding. Een sifon is eenvoudig te ontstoppen, een diep gelegen rioolverstopping is vrijwel niet zelf te doen.

Hieronder op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven met instructies die u kunt volgen om de verstopping proberen te verhelpen.

Deze instructies kunt u volgen om de gootsteenverstopping zelf te verhelpen. Helaas werken de methodes niet altijd. De blokkade kan simpelweg te hardnekkig zijn of te diep in de afvoer zitten. Dan is is de hulp van een professioneel ontstoppingsbedrijf toch echt nodig.

Wilt u zeker weten dat de verstopping snel en vakkundig wordt opgelost? Maak dan gerust een afspraak met een ervaren loodgieter van Ontstoppingsdienst Veenendaal via 0318 201 318.

Veenendaal Loodgieter
Gootsteen Verstopping Veenendaal
Veenendaal Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Veenendaal

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De plopper is een fijne ontstoppingsmethode voor een gootsteen omdat de zuignap meestal goed over de afvoer heen sluit. Zo kan er veel zuigkracht gecreëerd worden om de verstopping terug naar boven te halen.

Heeft u de plopper nog nog nooit gebruikt? Dan hebben we speciaal voor u een mooie instructie beschreven die u kunt volgen om de gootsteen te ontstoppen met een plopper.

Allereerst maakt u het rubber van de plopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Zo sluit de zuignap beter aan op de afvoer. Vervolgens kunt u de plopper op de afvoer zetten. Hierbij is het dus van belang dat de afvoer volledig omsloten wordt door de zuignap, anders werkt de plopper niet!

Beweeg de steel plopper vervolgens naar beneden en weer naar boven. Herhaal dit om zuiging te creëren. Als het goed gaat, dan komen de deeltjes van de blokkade terug naar boven.

Ziet u geen deeltjes van de blokkade verschijnen? Dan zit de verstopping waarschijnlijk te diep om voldoende zuigkracht te creëren met een plopper.

Is het u gelukt om de blokkade naar boven te halen? Dan kunt u dit met de hand verwijderen en de gootsteen goed doorspoelen met warm water.

Eventueel kunt u voor het doorspoelen ook eerst een kop soda in de afvoer van de gootsteen doen. Dit maakt het vuil aan de wanden en de laatste resten van de blokkade los.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Gootsteenverstoppingen zijn vaak erg vet. Daarom is het gebruik van soda (zuiveringszout) een goed middel om de verstopping te verhelpen. De blokkade komt dan hopelijk los van de binnenwand van de afvoer zodat het vervolgens weggespoeld kan worden.
Azijn is een ander middel wat ook een ontvettende en reinigende werking heeft. Daarom raadt Ontstoppingsbedrijf Veenendaal u aan om ook azijn te gebruiken. Hieronder kunt u lezen hoe u deze middelen kunt gebruiken.

Vul een kop of een glas met soda en een kop/glas met azijn. Doe dan eerst de soda in de afvoer van de gootsteen en vervolgens de azijn. Nu is het wachten tot de middelen goed ingewerkt zijn. Dit duurt enkele uren dus het is aan te raden om een nacht aan te houden.

Na een aantal uren of de volgende morgen kunt u controleren of de afvoer weer goed functioneert. Dit kunt u doen door een emmer te vullen met heet water en dit vanaf zo hoog mogelijk in de gootsteen te gieten. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade.

Loopt het water goed door? Dan is het waarschijnlijk gelukt. U kunt eventueel nog wat soda en azijn in de afvoer doen om ook de laatste resten los te maken. Anders is het aan te raden om de gootsteen in ieder geval goed door te spoelen met heet water.

Niet gelukt? Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig voor de soda en azijn om het los te maken. U kunt dan proberen om de blokkade af te breken met een ontstoppingsveer. Hieronder kunt u lezen hoe u zo’n veer kunt gebruiken.

Veenendaal Wc Verstopt
Veenendaal Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Veenendaal Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Veenendaal
Sifon

Gootsteen verstopping verhelpen door sifon ontstoppen

De sifon ontstoppen is meestal vrij simpel. Als het goed is kunt u de sifon vrij eenvoudig losdraaien van de afvoer. Vervolgens kunt u kijken of er een blokkade in zit.

Als er geen blokkade zit, dan is het aan te raden om de sifon in ieder geval even goed schoon te maken. Dit kunt u doen door de sifon te weken in warm water en soda (zuiveringszout). Zo komt het vuil los waarna u het weg kunt wrijven of spoelen.

Maak de sifon goed droog en draai hem vervolgens weer vast aan de afvoer. Vervolgens kunt u kijken de doorstroming van het water verbeterd is.

Lukt het u niet om de sifon los te krijgen? Of bent u niet in staat om de sifon zelf te ontstoppen? Geen zorgen, wij helpen u graag! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Veenendaal.
.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

In ons werk ervaren we dat veel mensen gebruik maken van chemische middelen om de verstopping te verhelpen. Dan zijn er al drie verschillende middelen gebruikt en nog steeds in de verstopping niet verholpen.
Ondertussen richten de chemicaliën wel schade aan de afvoer want de chemicaliën hebben een bijtende werking. Hier moeten wij ook voor opletten met werken. Wist u dat de dampen ongezond zijn om in te ademen? Of dat u een chemische verbranding kunt krijgen als het middel lang in contact komt met de huid?

De chemicaliën moeten ook weer weggespoeld worden door het riool. Deze vervuiling van het rioolwater is niet goed voor de waterzuivering en het milieu. Al die chemicaliën moeten ook weer afgebroken worden. Daarom raden wij het gebruik van deze middelen af! Gebruik in plaats daarvan een natuurlijk middel zoals soda. Hieronder leest u hier mee over.

Verstopping Gootsteen Veenendaal
Ontstoppen Gootsteen Veenendaal
Verstopping Riool Veenendaal
Loodgieter Veenendaal

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Om een verstopping in de gootsteen te voorkomen is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat er zo min mogelijk vet, olie, eten, en ander vuil door de gootsteen gespoeld wordt.

Vetten en oliën stollen in de afvoer. Hierdoor blijft er eenvoudig eten aan kleven waardoor er een ophoping ontstaat. De ophoping wordt dan uiteindelijk een blokkade waar het water niet meer goed langs kan stromen.

Een andere mogelijkheid om verstoppingen te voorkomen is door de afvoer van de gootsteen naar de riolering in optimale staat te houden. Dit kunt u doen door de afvoer preventief te laten reinigen Hier helpt Ontstoppingsdienst Veenendaal u graag bij!

Een vakman van Ontstoppingsbedrijf Veenendaal kan de afvoerbuizen en de riolering helemaal schoonspuiten met een speciale hoge druk machine. Daarnaast kunnen we de staat van de afvoer en riolering controleren met een rioolcamera. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Is het u niet gelukt om de gootsteenverstopping te verhelpen? En wilt u dat een ervaren ontstopper u komt helpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Veenendaal!
Onze ervaren vakmannen kunnen elke verstopping verhelpen. De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Bij ons heeft u geen financiële verrassingen achteraf. Ontstoppingsbedrijf Veenendaal communiceert open en transparant geven altijd vooraf op locatie een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord heeft gegeven.

Wilt u de hulp van een ervaren vakman inschakelen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Veenendaal via 0318 201 318. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Veenendaal Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Veenendaal Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Veenendaal
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Veenendaal rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0318 201 318

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Veenendaal

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Veenendaal

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Veenendaal!

Afvoer Ontstoppen Veenendaal

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Veenendaal

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Veenendaal

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Veenendaal

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Veenendaal

Ontstoppingsdienst Veenendaal is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Veenendaal is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsdienst Veenendaal helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 0318 201 318 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Veenendaal te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsdienst Veenendaal. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsbedrijf Veenendaal begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 0318 201 318 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Veenendaal via 0318 201 318.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0318 201 318.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0318 201 318.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Veenendaal uit?
Ontstoppingsdienst Veenendaal ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Veenendaal bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Veenendaal en omstreken. Waar u ook woont in Veenendaal, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!